RÓLUNK

Ma a világon rengeteg motoros szervezet létezik, őket a legtöbben csak MC-knek nevezik. Vannak nemzetközi és vannak az adott ország motoros közösségei. Alapvetően a cél, ideológia különbözteti meg őket és persze a saját szabályrendszerük, amelyet alkotnak, de a szenvedély a motorozás iránt mindenkiben közös!

A Punishers LEMC, 1999. július 4.-én alakult meg New Yorkban. Alapjaiban olyan emberek alkották már akkor is klubot, akik a hétköznapi civil életükben is másokat szolgáltak, védelmeztek, vagy civilként folyamatosan segítő tevékenységet folytattak. (Rendőrök, Tűzoltók, Katonák, Mentősök mindenki, aki az igazságszolgáltatásban dolgozik és a törvényt tisztelő állampolgárok egyaránt).

Hagyományait tekintve alapvetően férfitagokból áll a klub, de a nőknek ugyan olyan kiemelkedő szerepe van a Punisherek életében, mint a klubon kívüli életben.

A Punishereknek saját női motros szekciója is van világszerte a Guardian Belles Sisterhood közösség, akik a Punisherekkel együtt mennek mindenhová és keményen odaálnak, supportálnak velünk együtt. A hölgyek saját felvarróval és viselettel rendelkeznek, ami a Punisherekével együtt gyönyörűen néz ki, amikor elindul a csapat „bevetésre”!

A Support csoportok az egyik legfontosabbak a Punisherek életében, hiszen töménytelen mennyiségű segítséget tudnak nyújtani, akár motoron, akár civilként a Punisherekkel együtt. Éppen ezért a Supportereknek is igazán kemény kinézetű a mellényük, megjelenésük, ami szintén harmonizál a Punisherekével. Mindenki lehet Supporter, akár nő, akár férfi és akár van motorja, akár nincs. Az igazi Supporterek pont olyan eltökéltek, mint mi éppen ezért a Punisherek nagy becsben tartják őket! Nem vagyunk ezzel mi sem másképpen Magyarországon!

Csatlakozz supporterként az alábbi linken:

Support: https://www.facebook.com/groups/PunishersHungarySupport/

A Punisherek a saját color-jukra, felvarrójukra azért nagyon büszkék, mert a szimbólumaik teljesen egyediek a kezdetek óta és azok viselését is a fenti célok teljesítésével lehet kiérdemelni. Igen az a jó szó, hogy kiérdemelni, hiszen csak olyan tagokat toboroz az MC, akik segíteni akarnak, tesznek másokért és a tetteik többet érnek, mint a szavaik. Supporter, vagy pártoló tag viszont bárkiből lehet!

A fő szimbólum, a koponya jelentése „Guardian” (őrző, védelmező), ami önmagában hordozza azt, hogy ha valaki őrző és védelmező, annak úgy is kell viselkednie minden körülmények között. A klub belső szabályai éppen ezért nagyon következetesek a viselésével kapcsolatban pontosan a fenti alapelvek miatt. Gondoljunk csak bele, hogy attól, hogy te egy “védelmező” csoporthoz tartozol, de soha nem teszel semmit, csak lájkolgatsz egy facebook csoportban, ahová tartozol, attól még nem leszel védelmező. Ezért bizonyos eltöltött idő és a tettek alapján kaphatja meg valaki a fő szimbólumot a mellényére. Ez az egyik legkeményebb nemzetközi szabály. Ebből is látják a többiek, hogy ki az, aki szájhős, vagy ténylegesen is tett le valamit az asztalra a rászorulókért!

Számos nemzetközi és hazai motoros csoport alakult már világszerte, hála Istennek Magyarországon is, akik céljaikat tekintve hasonlóan teszik a dolgukat és segítenek a rászorulókon, bajbajutottakon, mint a Punisherek. Természetesen a Punishers Worldwide és hasonló nagy múltú motoros csoportokról másolva a mintát, akik már közel 20 éve teszik a dolgukat nemzetközi szinten. Minél több a segítő csoport, annál jobb azoknak, akiknek erre szükségük van. Hiszen a legfontosabb dolog a segítségnyújtás!

A Punisherek talán abban különböznek a többi segítő motoros csoporttól, hogy minden olyan ügy mellé odaállnak, amelyben és ahol szükség van rájuk. Legyen az bántalmazás, zaklatás, erőszak, családon belüli erőszak, oktatás, bűnmegelőzés, adománygyűjtés, gyermekeknek szóló programok, de állatmenhelyek támogatása is szerepelt már a segítségkérések között. Mindenki, aki ezen a bolygón él, joga van az őt megillető életéhez és ha ebben korlátozva van, akkor jönnek a Punisherek és segítenek!

A Punisherek 14 országban, több, mint 184 Chapter-rel, ahogyan mi nevezzük, külön álló ütőképes egységgel teszik a dolgukat. Napról – napra egyre többen csatlakoznak hozzánk világszerte és Európa szerte. A Punisherek nagyon összetartóak és büszkék a testvériségre, amely őket övezi, hiszen ehhez foghatót nem találhatsz sehol sem.

A saját belső szabályaink komolyak, de ezek nélkül nem is tudsz komolyan segíteni, mert a lelkesedés kevés, amikor segítségre van szükség! Oda eltökélt és kemény férfiak és nők kellenek, mert aki bajban van az nem is várhat el mást egy komoly szervezettől, csak is komolyságot, határozottságot és ígéretek helyett tetteket!