A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Kedves Követőink, Motoros Társaink és Érző szívű ember társaink!☝️😎
Nagyon sokan írtatok több fórumon keresztül, hogy miként tudnátok megemlékezni és/vagy segíteni utolsó útjára kísérni mindannyiunk János bácsiját!
Folyamatosan kapcsolatban voltunk az orvosaival és a családdal is és most is egyeztettünk az élő hozzátartozóival, testvéreivel, hogy mit szeretnének és hogyan szeretnének végső búcsút venni Jánostól!
Információk és kérések:
A család kérésére János családi körben, a nyilvánosság teljes kizárásával szeretné eltemetni őt. Azaz kérünk titeket, hogy ne keressétek a lehetőséget, hogyan lehetnétek ott, vagy bárhogyan részt vegyetek a szertartáson. A család döntése szent és tartsátok tiszteletben, mi is elfogadtuk és támogattuk őket mindenben!
János munkásságának örök tiszteletére egy emléktábla avatást szervezünk a stadionokhoz, amivel kapcsolatban már folyamatban van a hatósági engedélykérés, így lesz lehetőségetek tőle, ily módon elbúcsúzni és minden nap, ha arra jártok megemlékezni róla.
Az emléktábla avatásra minden érző szívű embert, aki ismerte, aki hallott róla, aki együtt érzett vele, aki csak tenne valamit, hogy egy ilyen nagyszerű ember emlékének adózzon szeretettel várunk! Természetesen erről majd lesz egy hivatalos eseménykiírás is, amelyben minden részletről tájékoztatunk titeket és közösen emlékezhetünk meg róla méltón! Tehát kövessétek oldalunkat és hamarosan megtudhatjátok mikor kerül erre sor!
FONTOS! Sokan kérdeztétek a kislányát és a vele kapcsolatos dolgokat! Kérjük, hogy senki se kezdjen magán akcióba a kislányával kapcsolatban, mert a gyermek, ha sérül akkor viszont velünk találjátok szembe magatokat! ☝️☝️☝️A gyermek védelme János halála után is kiemelten fontos tekintve, hogy életében sokat próbálkozott, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz! Ne mocskoljuk be ezt az emléket! Kérjük eszedbe se jusson, hogy magánakcióba kezdj vele kapcsolatban, a törvényes gyámja is elhatárolódik ettől! Te se tedd!
A pénzgyűjtős felhívásokra se reagáljatok, mert sokan próbálnak majd visszaélni ezzel! Ha akarjátok támogatni János gyermekét, vagy a halála utáni munkásságát, akkor meg fogjuk írni nektek, hogyan tehetitek ezt meg úgy, hogy mindent nyomon követhessetek rajtunk keresztül!
János a társunk volt, a barátunk és együtt segítettünk minden programon a gyermekeken! Kérünk titeket a fentieket tartsátok tiszteletben és ha segíteni nem tudtok, ne ártsatok a fölösleges buzgólkodással, de segítsetek azzal, hogy kérdeztek, hogy összefogtok velünk és kommunikálunk egymással, mint emberek közt ez szokás lenne, kortól, nemtől, vallástól, politikai hovatartozástól és ideológiáktól mentesen!
A kép, amivel Jánosra emlékezünk itt ebben a posztban is egy olyan programon készült, amikor együtt örvendeztettük meg a régi szálláshelyének átmeneti otthonban élő gyermekeit tavaly decemberben! Ő volt a Mikulás és mi voltunk az ő segítsége…
Köszönjük neked, hogy ezeket a sorokat elolvastad és tiszteletben tartod! Ölelés!
Drága barátunk, mi folytatni fogjuk a megkezdett közös küldetésünket….az angyalok vigyázzanak rád!💞
Punishers LEMC Hungary
Elnöksége
👊💞👊

Húsvéti adománygyűjtés és motoroztatás hajléktalan gyerekeknek

Kedves Követőink és Motoros Társaink, Supporterek, adományozók!!Nyuszis hajléktalan János bácsi ismét megkeresett bennünket, hogy egy közös program keretén belül örvendeztessünk meg gyermekeket húsvét alkalmából.János bácsi eszméletlen szokásához híven gondoskodik a csoki csomagokról! Ahol János bácsi élt, a Muskétás úti hajléktalan szállón, rengeteg család lakik szegény sorsú gyermekekkel. János bácsi bőségesen kiveszi a részét az ajándékozásból, így nekünk sem szabad hátradőlni!A feladatunk volt minél több gyerekjáték összegyűjtése, és a motorokkal való megjelenés által egy felejthetetlen élmény adása!Arra kérünk minden támogató szellemű embert, aki rátalál az eseményre, hogy gondolja át mit visz véghez János bácsi eseményről-eseményre. Legfőbb célja a gyermekeknek való öröm okozása. Aki át tudja érezni ennek a szellemiségét, és akár ha csak 1 játékkal is, amire már nincs szüksége, hozzá tud járulni az adományozáshoz, már legalább 1 gyermek napját, hetét, akár életét teheti szebbé!Hogyan tudsz segíteni nekünk, és ezáltal János bácsinak és megannyi gyereknek?1.) Apró gyermekjátékokkal, amit összegyűjtünk és elviszünk a gyerekeknek. A Facebook oldalunknak küldött üzeneten keresztül meg lehet vitatni az átadás részleteit.2.) Megosztod az eseményt, hogy vidd a hírét, minél több segítő szándékú emberhez juthasson el a híre.Hálás szívvel köszönjük nektek, ha segítitek ezt a nemes küldetést!Punishers LEMC HungaryElnökségePFFP!PFL!

Közzétette: Punishers LEMC Hungary – 2019. április 23., kedd

Hatvani jótékonysági nap a Mesevár Óvodánál

Közzétette: Punishers LEMC Hungary – 2019. április 14., vasárnap

Nyuszis motoroztatás óvodás gyermekeknek 2019.04.17 (Ötvöskóny & Tarany)

Kedves Követőink és Motoros Társaink!A tegnapi napon volt, aki nyuszi sisakban, volt, aki nyuszis motorral, de leginkább szerető szívvel húsvéti bőrbe bújtunk a gyermekek kedvéért! Tettük ezt sok-sok motoros barátunkkal együttesen.Idén is sok volt a feladatunk és sok gyermeket kellett megörvendeztetnünk!Az első állomásunk a ötvöskónyi óvoda volt, ahol a gyermekek már nagyon vártak bennünket. Rengeteg ajándékkal jutalmaztuk meg őket. Második állomásunk Taranyon volt, ahol szintén sok-sok óvodásnak sikerült mosolyt csalni az arcára gyermekmotoroztatással és a dobozainkból előkerülő ajándékokkal!Csodálatos nap volt a mai is, hiszen sok település gyermekének okozhattunk örömet!Köszönet a TESCO áruháznak és nagyatádi Csokigyárnak ,Nagy Viktóriának és a budapesti Boróka Óvodának a gyerekek közt szétosztott adományokért és minden nagyatádi motoros barátunknak,Takács Viviennek , Takács JózsefJocónak , Nyéki Tibornak és Takács József Jack nek akik jelen voltak a rendezvényen!Jövőre veletek, ugyanitt ;)===============================Ne feledd, bárkiből lehet jó supporter motorral, vagy anélkül is! Minden csak az emberségen múlik!Amennyiben egyet értesz céljainkkal és szívesen csatlakoznál hozzánk, akkor az alábbi csoportban jelentkezhetsz tagságért!👇👇👇https://www.facebook.com/groups/PunishersHungarySupport/Kövess, lájkolj bennünket! ;)Kérjük, hogy mindkét oldalunknak küld el!Somogyi Chapterünk:https://www.facebook.com/PunishersHungarySomogyKözponti oldalunk címe: https://www.facebook.com/PunishersHungary/Bántalmazott vagy? Erőszakban élsz? Zaklatnak otthon, az iskolában? Segítségre van szükséged? Úgy érzed bajban vagy és nem tudod mit tegyél? Vagy odaállnál egy igazán jó ügy mellé?Írj nekünk!hello@punishershungary.huvagy az oldalunkon messenger üzenetbenSzolgálatban másokért!Punishers LEMC Hungary / Somogy ChapterElnökségePFFP! PFL! 👊😎👊

Közzétette: Punishers LEMC Hungary Somogy – 2019. április 17., szerda

Rádió interjú 2018.12.14. (Klubrádió)

 

Közös jótékonysági program a Hajléktalan János bácsival, fedél nélküli gyermekeknek!

– 2018.12.08. Budapest –

kepmas.hu cikke az eseményről:

Legyen szent a játék – egy hajléktalan adventje

 

Boróka napi Mikulás, János Bácsival

– 2018.12.08. Budapest –

szeretlekmagyarorszag.hu cikke az eseményről:

Valóra vált a hajléktalan János bácsi álma: Mikulásként ajándékozhatott meg ovisokat

 

A Punishers LEMC Hungary és a Budapest Bike Maffia közös ételosztása!

– 2018.10.19. Budapest –

Tesztmotor.hu cikke az ételosztásról:

“Példaértékű a Magyar motoros klub munkássága!”

 

A Punishers LEMC Hungary és a Budapest Bike Maffia közös ételosztása!

– 2018.10.18. Budapest –

Szeretlekmagyarország.hu cikke az ételsztásról:

“Összefogtak a biciklisek és a motorosok, hogy hajléktalanokon segítsenek”