Nyuszis János Bácsi – Temetési és megemlékezési információk

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

 

Kedves Követőink, Motoros Társaink és Érző szívű ember társaink!☝️😎
Nagyon sokan írtatok több fórumon keresztül, hogy miként tudnátok megemlékezni és/vagy segíteni utolsó útjára kísérni mindannyiunk János bácsiját!

Folyamatosan kapcsolatban voltunk az orvosaival és a családdal is és most is egyeztettünk az élő hozzátartozóival, testvéreivel, hogy mit szeretnének és hogyan szeretnének végső búcsút venni Jánostól!

Információk és kérések:
A család kérésére János családi körben, a nyilvánosság teljes kizárásával szeretné eltemetni őt. Azaz kérünk titeket, hogy ne keressétek a lehetőséget, hogyan lehetnétek ott, vagy bárhogyan részt vegyetek a szertartáson. A család döntése szent és tartsátok tiszteletben, mi is elfogadtuk és támogattuk őket mindenben!

János munkásságának örök tiszteletére egy emléktábla avatást szervezünk a stadionokhoz, amivel kapcsolatban már folyamatban van a hatósági engedélykérés, így lesz lehetőségetek tőle, ily módon elbúcsúzni és minden nap, ha arra jártok megemlékezni róla.

Az emléktábla avatásra minden érző szívű embert, aki ismerte, aki hallott róla, aki együtt érzett vele, aki csak tenne valamit, hogy egy ilyen nagyszerű ember emlékének adózzon szeretettel várunk! Természetesen erről majd lesz egy hivatalos eseménykiírás is, amelyben minden részletről tájékoztatunk titeket és közösen emlékezhetünk meg róla méltón! Tehát kövessétek oldalunkat és hamarosan megtudhatjátok mikor kerül erre sor!

FONTOS! Sokan kérdeztétek a kislányát és a vele kapcsolatos dolgokat! Kérjük, hogy senki se kezdjen magán akcióba a kislányával kapcsolatban, mert a gyermek, ha sérül akkor viszont velünk találjátok szembe magatokat! ☝️☝️☝️A gyermek védelme János halála után is kiemelten fontos tekintve, hogy életében sokat próbálkozott, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz! Ne mocskoljuk be ezt az emléket! Kérjük eszedbe se jusson, hogy magánakcióba kezdj vele kapcsolatban, a törvényes gyámja is elhatárolódik ettől! Te se tedd!

A pénzgyűjtős felhívásokra se reagáljatok, mert sokan próbálnak majd visszaélni ezzel! Ha akarjátok támogatni János gyermekét, vagy a halála utáni munkásságát, akkor meg fogjuk írni nektek, hogyan tehetitek ezt meg úgy, hogy mindent nyomon követhessetek rajtunk keresztül!

János a társunk volt, a barátunk és együtt segítettünk minden programon a gyermekeken! Kérünk titeket a fentieket tartsátok tiszteletben és ha segíteni nem tudtok, ne ártsatok a fölösleges buzgólkodással, de segítsetek azzal, hogy kérdeztek, hogy összefogtok velünk és kommunikálunk egymással, mint emberek közt ez szokás lenne, kortól, nemtől, vallástól, politikai hovatartozástól és ideológiáktól mentesen!

A kép, amivel Jánosra emlékezünk itt ebben a posztban is egy olyan programon készült, amikor együtt örvendeztettük meg a régi szálláshelyének átmeneti otthonban élő gyermekeit tavaly decemberben! Ő volt a Mikulás és mi voltunk az ő segítsége…

Köszönjük neked, hogy ezeket a sorokat elolvastad és tiszteletben tartod! Ölelés!

Drága barátunk, mi folytatni fogjuk a megkezdett közös küldetésünket….az angyalok vigyázzanak rád!💞

Punishers LEMC Hungary
Elnöksége
👊💞👊

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.