Punishers LEMC Hungary & Budapest Bike Maffia – Közös főzés és ételosztás hajléktalanoknak 2018.10.06.

Kedves Követőink és Motoros Társaink!

Tegnap szó szerint történelmet írtunk együttműködésből, összefogásból és szolgálatból! Történelmet írtunk, mert egy mindenre elszánt biciklis szervezet a Budapest Bike Maffia és egy ugyanúgy másokat elkötelezetten segítő motoros klub, a Punishers LEMC Hungary tagjai és supporterei közösen főztünk meg 110 adag ételt és vittük ki az utcára szétosztani a hajléktalanoknak.

A program kora délután kezdődött és belenyúlt az estébe bőven. Elképesztő volt ez a közös együttműködés, mintha ezer éve ismertük volna mindannyian egymást. Fantasztikus hangulat, sok nevetés és megszámolhatatlan szívmelengető pillanat lengte be mindannyiunk napját!

Egyúttal példát mutattunk a világnak abban is, hogy a biciklis és a motoros együttműködése is tényleg csak a jó szándékon és az akaraton múlik. Ahogyan közösen vonultunk végig Budapest utcáin, az fenomenális volt!

Köszönetet szeretnénk mondani a Budapest Bike Maffia összes tagjának és Havasi Zoltánnak a szervezet alapítójának. A Punishers LEMC Hungary összes motorosának és supporterének!

Külön köszönet illeti meg a szponzorokat is, akik a 110 adag étel összes alapanyagához nyújtottak támogatást, név szerint:

ACloud – Könyvelés a felhőben
https://www.facebook.com/ACloud.hu/

és a

Foréma – Plus Size női webáruháznak
https://www.facebook.com/Foremashop/

Mindenkinek köszönjük, hogy idejével, erejével és odaadó szolgálatával támogatta, (biciklisek és motorosok, supporterek) hogy a tegnapi napon 110 ember jól lakhasson Budapest utcáin!

Rengeteg anyag készült az eseményről, amelynek képeit (több százat) hamarosan megosztunk majd veletek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.