Nagymotorosok a kismotorosokért! – Játékmotorokat vittünk a Mese-Vár Óvodának 2018.09.24.

Kedves Követőink és Motoros társaink!

Ma olyan élményben volt részünk a “Nagymotorosok a kismotorosokért projektben”, amire mi sem számítottunk és nagyon megható volt.

A Mese-Vár Óvoda gyermekei, pedagógusai és mindenki a tornateremben várták, hogy megérkezzünk és átadjuk az általunk gyűjtött játékmotorokat. Ami ezután történt szavakkal nem leírható élmény volt, kicsinek és felnőttnek egyaránt!

Elképesztő szeretetet, éneket az óvodásoktól és rengeteg felejthetetlen pillanatot kaptunk tőlük! Ezekért a momentumokért érdemes segíteni, élni, ezekért az igazán őszinte és örömteli szemekért és sikolyokért, ami bennünket várt az Oviban!

Mindenképpen nézd meg ezt a videót és érteni fogod!

Külön köszönetet szeretnénk mondani a Mese-Vár óvoda kicsijeinek és nagyjainak, az Óvodavezető Katikának és az összes Punisher Motoros és Supporter társunknak:

Név szerint:
Kőszeginé Csapó Emese, Hegedűs-Klár Adrienn, Herczeg Henritte, Kőszegi István (Kőpityu), Kőszegi Tamás, Csontos Dávid, Gallai Tamás, Bolla Géza Zsolt, Hegedűs-Klár Rafael

…és mindenkinek aki segítő és gyűjtő tevékenységével ehhez a hatalmas csodához és örömhöz hozzájárult! Much Love & Respect

KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.